nakupování
LD Seating | jednací a konferenční křeslo Delta
nakupování
Obchodní podmínky
Reklamační řád
Prohlášení o ochraně osobních údajů
Náhradní plnění
Konto Bariéry
Dárkové certifikáty

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Společnost Adelon s.r.o., provozovatel obchodu MojeŽidle.cz, plně respektuje a chrání osobní integritu každého návštěvníka těchto stránek. Společnost Adelon s.r.o. považuje veškeré vaše osobní údaje za soukromé a důvěrné a uchovává je v souladu s příslušnou legislativou, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., v platném znění.

Zákazník uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v naší databázi i po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním. Zákazník má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.

Údaje osobního charakteru jsou u nás bezpečně uloženy a společnost Adelon s.r.o. se zavazuje, že tyto údaje nebudou vydány nikomu mimo společnost Adelon s.r.o. nebo subjekty, které poskytují služby v našem zastoupení, jako např. externí dopravci. V takovém případě se společnost zavazuje poskytnout jen informace v nezbytně nutném rozsahu.


Adelon s.r.o.

Datum poslední aktualizace: 2. listopadu 2008



Designová světla Moodoo

Prowork Therapia

Potřebujete poradit?

Moje židle - komfortní sezení i nakupování
MojeŽidle na Facebooku Konto Bariery APEK

Obchodní podmínky | Reklamační řád | Prohlášení o ochraně osobních údajů | Mapa stránek (sitemap)

© 2008-2017 Adelon s.r.o. | všechna práva vyhrazena